vineri, 28 decembrie 2012

Rapid in insolventa


 Situatia financiara a clubului este una dezastruoasa. Rapid, este primul club din Liga lu' Mitica, care a  intrat in insolventa. Personal am mari dubii, miroase a inginerie financiara marca G.Copos .
 In presa din Ucraina, circula informatia, ca Ahmetov ar fi fost contactat de persoane din conducerea clubului , pentru a prelua clubul din Giulesti . Printre persoanele de legatura s-ar afla si Razvan Rat, acesta negand oficial!
 "Nu cred ca Ahmetov va veni in Romania. Personal, nu va pot ajuta. Sunt un fotbalist, nu un om de afaceri", a spus Rat pentru  champion.com.ua.
 George Copos, a anuntat ca este dispus sa cedeze clubul Rapid, pentru doar 1 leu!?!?!?!(in conditiile in care a avut 8 milioane de euro de la Taher, cine isi mai aduce aminte de acea afacere)! Datoriile giulestenilor se ridica insa la aproape 30 de milioane de euro....Aaa!!!, era sa uit de Jean Valvis, potentul om de afaceri care a dorit sa achizitioneze pachetul majoritar la clubul Rapid. Deci, de cumparatori nu a dus lipsa, in alta parte, cred eu ca este problema- la propietarul vanzator ! Valvis, mai detine 0,03% din actiuni la clubul de fotbal Rapid si este implicat in doua afaceri din agricultura
 In cazul insolventei, fara a avea un plan de redresare, jucatorii sunt liberi de contract, iar echipa va activa in Divizia C... Asadar, socotelile din birou ale lui Copos, nu se potrivesc cu cele din targul de la Liga lu' Mitica.
 Se anunta un campionat si mai slab, daca Rapid si Dinamo- un alt club cu datorii la care actionari par sa nu se mai intealeaga, vor parasi prima liga !
 Copos a folosit Rapidul ca pe o jucarie a lui ...Nationalul nu mai exista, Universitatea Craiova la fel ...Cine urmeaza ?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu