sâmbătă, 20 aprilie 2013

Facebook retea de socializare sau viitor eBay

Intr-un clasament al magazinelor online cu cei mai multi fani pe Facebook se numara un club de shopping care a atras un numar de 213 408 fani, urmat de un magazin online de imbracaminte pentru femei cu un total de 113 439 fani, ambele activand in domeniul fashion. In top 10 magazine online care au cei mai multi fani pe Facebook, sunt numar de 7 magazine, care vand produse din categoria fashion.
Dar, nu toti cei care sunt fani ai magazinelor online  sunt si cumparatori!  Cert este ca un procent, cat de mic ar fi el, din numarul de fani ai paginii de Facebook, ai unui magazin online se transforma in cumparatori. Deci, Facebook nu este de neglijat daca ai un magazin online! Trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita!
Intrebarea insa... pe care mi-o pun si vi-o adresez si voua: Facebook se va tranforma intr-un eBay? Deoarece sunt 901 milioane utilizatori in lume, din care in Romania sunt aproximativ 4.719.000 utilizatori de Facebook. Acestia reprezinta 21,99% din populatie si 64.67% dintre internauti, conform FaceBrands.ro. Deci, o "piata de desfacere" imensa!

2 comentarii:

  1. Nu stiu daca la aceeasi scara, sa nu uitam ca pe Facebook sunt si multi care au cont doar sa piarda timpul, nicidecum sa cumpere.

    RăspundețiȘtergere
  2. sa nu-i uitati nici pe cei care au mai multe conturi, pentru agatat:)

    RăspundețiȘtergere