vineri, 13 ianuarie 2017

Optimizare SEO egal vizibilitate in online


Despre SEO si servicii de optimizare seo am mai scris pe aici, pe acest blog (din provincie). Deci, nu-i nimic spectaculos sau ceva iesit din normal. Pur si simplu am simtit nevoia sa aduc in discutie acest subiect. Fiecare cu parerea lui, fireste!
Asadar, sa trecem la treaba.:). Despre procesul de optimizare al unui site, pentru o mai buna vizibilitate in mediul online, pot da niste sfaturi, asa din putina mea experienta acumulata in cei cativa ani de online!
Primul lucru de baza este acela ca articolele vechi, de pe un site iti pot trage in jos site-ul. Multi neglijeaza acest lucru si se trezesc ca site-ul in loc sa urce, dupa asteptarile lor, o ia in jos!

In general nu trebuie ca toate articolele sa fie scrise dupa un cliseu, de genul sa aiba toate 400 de cuvinte. Din punctul meu de vedere e o greseala des intalnita in ultima vreme. Un articol de 150 de cuvinte poate fi viral si iti va aduce mai multe beneficii. Depinde de tine cum il promovezi si unde!
La inceput, este foarte util link exchange-ul, lumea din online va auzi de tine! Unii zic, ca n-ar trebui sa exagerezi cu asa ceva, dar eu zic ca trebuie sa il ai in vedere si sa il folososeti cu moderatie.
In articolele tale nu trebuie sa ai intotdeauna cuvinte cheie. Este adevarat ca toti alergam dupa optimizarea asta SEO, dar cititori trebuie sa mai si citeasca cate ceva util, sa comenteze. Deci, trebuie sa alternezi cumva articolele si sa gasesti un echilibru. Asta depinde doar de tine!
Un alt sfat, pe care il dau si est gratuit! Nu neglija variantele de concurs de pe alte site-uri, platformele cele mai mari si importante ca: Super-Blog, Blogalinitiative sau Blog Awards. Si, spun asta nu pentru ca vei castiga vreun premiu, ci pentru ca vei constat o crestere semnificativa a traficului.
O metoda care a patruns si la noi ( afara e de mult) este aceea a optimizari prin advertoriale. Daca doriti asa ceva, sfatul meu este sa apelati doar la firmele specializate, cu experienta in marketing digital, promovare online, seo on page. Sunt cateva si la noi si, isi fac treaba destul de bine!
Si mai am un sfat important! Cand esti la inceput de drum in online nu ezita sa apelezi la specialisti. Ei iti vor face analiza site-ului si iti vor spune care este cel mai bun mijloc de optimizare pentru site-ul tau. Ei sunt specialistii in solutii de seo on page si ii puteti contacta.
Din blogosfera romaneasca va doresc bafta in optimizarea site-ului sau blogului vostru!

Un comentariu: