joi, 28 noiembrie 2013

Si-au venit...chinezii!

Venirea chinezilor reprezintã un semnal, pe de-o parte ca est-europenii s-au saturat sa se mai astepte la ceva bun de la UE, vesnica aflata in criza, ca sa devina cersetori mai apoi in tarile lor, favorizand economiile tarilor puternice din Vestul Europei, iar pe de alta parte ca a aparut o concurenta reala la ceea ce s-a dorit a fi o uniune prolifica pentru toata lumea, dar din care au pierdut doar cei din est!
Interesant este ca, in aceste zile, la Cotroceni este isterie maxima...sclavii marilor puteri, mari europeni democrati azi, facuti intr-o nopte de decembrie la ordin,  isi vad manipulare luata de apele fluviului Yangtze!

2 comentarii:

  1. In viaţa mea de toate zilele, sunt destul de multe ocazii când aştept. Aştept să vină trenul, aştept să se fiarbă un ou, aştept la coadă să-mi plătesc cumpărăturile sau să intru în cabinetul unui medic. Dar cea mai dureroasă aşteptare este atunci când aştept să plătesc ceva pentru care nu primesc (aparent) nimic în schimb: la Ghişeul unde se plătesc taxele şi impozitele.

    RăspundețiȘtergere
  2. andrei zamfirescunoiembrie 28, 2013

    ...o formă de prostituţie politica e, în realitate!

    RăspundețiȘtergere