miercuri, 28 octombrie 2015

HelloWeRun

Cursa de alergare “HelloWeRun”, organizata in parteneriat cu Primaria Constanta si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Constanta, va avea loc in Centrul Vechi al Constantei, pe distanta de 2 km, fiind o cursa predominant distractiva si degajata, unde micii si marii sportivi se pot intrece in idea de sport si miscare in aer liber pentru promovarea sanatatii, a mobilitatii si a distractiei in timpul alergarii. Cele mai amuzante costume vor fi premiate, iar dupa momentul de premiere festivitatea va continua cu muzica, ceai si vin fiert.

In ziua de sambata, 31 octombrie, va avea loc procesul de validare a inscrierilor, semnarea declaratiilor pe propria raspundere si ridicarea KIT-urilor de participare. Startul se va da incepand cu ora 17.00, iar traseul va fi Piata Ovidiu - Bl. Tomis – Muzeul de Arta Populara Constanta – Muzeul National de Istorie – Piata Ovidiu.

HelloWeRun este primul eveniment care deschide oficial pregatirea pentru Maratonul Nisipului 2016. Evenimentul international “Maratonul Nisipului” - editia a III-a va avea loc in data de 27 martie 2016, in statiunea Mamaia, si se adreseaza atat alergatorilor amatori, cat si sportivilor de performanta si reprezinta un mijloc inedit de promovare a sportului de masa si a noului litoralul romanesc la nivel international. Contine trei probe competitive: cursa individuala de maraton (42,195 km), cursa de semimaraton (21,097 km) si cursa de 10 km si inedita cursa populara „Family Run”, care ii invita pe parinti sa alerge cot la cot cu juniorii lor.

Cei interesati sa participle la cursa “HelloWeRun” sau la Maratonul Nisipului 2016, se pot inscrie online pe website-ul evenimentului, www.maratonulnisipului.ro.

Sponsorii evenimentului: Restaurant Pizzico, Bellotto, Crama Darie, On Clinic, Decathlon, Roxtec, Autokarma, Cardinal Motors si Fan Courier.

Partener media principal: Radio Romania Constanta. Parteneri media: Cuget Liber, Telegraf, Ziua de Constanta, Plus Communication, Adora Studio, TV Neptun, Litoral TV, Digi 24, Antena 1 si ProTV.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu