sâmbătă, 6 februarie 2016

Trateaza Paradontoza la un cabinet stomatologic

Trateaza Paradontoza la un cabinet stomatologic.


Am pus acest titlu: Trateaza Paradontoza la cabinet, deoarece multi nu au incredere intr-un cabinet stomatologic. Lucrul acesta l-am constat citind un articol in mass-media romaneasa, Printre statisticile care arata foarte clar ca noi, romanii, vizitam rar cabinetele stomatologice si nu pentru ca am avea o dantura buna si foarte buna, ci din lipsa resurselor financiare sau de teama.

In acelasi articol se facea referire si la"parodontoza". Multi se confrunta cu aceasta boala, dar nu realizeaza. Este o infectie ale carei cauze o gasim in flora microbiana din cavitatea bucala.


Intr-o prima etapa, va apare inflamarea gingiei. Aceasta o putem sesiza datorita modificarii culorii spre un rosu violaceu. De asemenea, apar dureri si sangerari la periaj.
Acestea sunt semne care trebuies sa ne puna in garda si sa mergem la un cabinet stomatlogic.
Cauzele sunt multe: stilul alimentar, viciile, etc.Netratata, parodontoza poate duce la crearea unor pungi parodontale.
Pentru mai multe informatii si tratamente accesati linkul urmator: http://clinicatrident.ro/

Cum putem evita parodontoza?

Somplu! Prin ingrijirea permanenta a danturii si controale periodice la cabinetul de stomatologie. Chiar daca pare banal, aceste masuri sunt cele mai recomandate de medicii stomatologi. Periuta si pasta de dinti sunt instrumentele care nu trebuie sa lipseasca, de asemenea ata dentara si apa de gura pot fi si ele un sprijin in prevenirea acestei boli a cavitati bucale

Parodontoza este o bola ce poate fi prevenita printr-o igiena dentara zilnica.


Avantajele oferite de clinica de stomatologie Trident

Clinica de stomatologie Trident, are in acest moment 20 de medici profesionisti care isi desfasoara activitatea intr-un mediu modern cu dotari de ultima generatie. Cosmetica dentara, caci despre ea am vorbit la inceputul articolului, poate fi realizata in clinica Trident, in deplina siguranta. Pentru toate lucrarile dentare efectuate in aceasta clinica se ofera garantie.
Aceasta garantie da siguranta si durabilitatea lucrari efectuate.
De remarcat ca sunt putine clinici de stomatologie in Romania unde pentru o lucrare dentara se ofera garantie.

Concluzia: daca suferiti de parodontoza o puteti trata la o clinica de stomatologie, precum Trident!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu