duminică, 18 septembrie 2016

De unde cumperi mobila pentru birou?

Mobila de birou! Scaune de birou! De unde cumperi mobila pentru birou?
Magazinele prezente de ceva vreme in peisajul din online romanesc, se dezvolta pe zi ce trece, din ce in ce mai mult, diversificandu-si oferta de produse si servicii pe care le acorda clientilor. Acest fapt se datoreaza si persoanelor care prefera sa comande diverse produse cu ajutorul internetului, datorita modului rapid in care se poate comanda si cumpara. Una e sa alergi dintr-un magazin in alt magazin si alta e sa navighezi pe internet, accesand magazinele online dupa produsul pe care ti-l doresti...ca de exemplu: scaune birou.



Imi amintesc ca pe vremuri mobila era un lux, se exporta foarte mult, iar pe piata romaneasca ramanea ce se refuza la export. De importat mobila, nici vorba...Un dormitor bun, o biblioteca de calitate, foarte rar se gasea, era practic un vis... De un scaun pentru birou ce sa mai zic...


Acum gasesti mobila pe toate drumurile ca sa zic asa...si, sunt unele magazine ale caror preturi sunt acceptabile.  Scaune de birou, biblioteci, dormitoare, etc...Sunt unii care spun ca o mobila de calitate o gasesti numai in showroom-urile de specialitate, si, mai spun ca mobila trebuie sa o vezi inainte de a o cumpara. Cica trebuie atinsa :)...glumesc, desigur!!

Altii, spun ca adevarata mobila de calitate este cea realizata la comanda...Poate ca au si ei dreptate!! Vine cineva acasa masoara si, eventual dupa ce ti-ai ales un model, o va realiza...
Acum, ce sa zic, daca comanzi o mobila probabil ca si pretul va fi unul pe masura. Ca deh..."obrazul subtire cu cheltuiala se tine", parca asa se zice.


La inceput puneam o intrebare: De unde cumperi scaune pentru birou?

Sa va dau un exemplu de magazin online si, mobila, de la ScauneOnline.ro. Un magazin ce vinde mobilier, direct de la importator, iar preturile sunt la unele din produse, mai mici decat la celebrele showroom-uri de prin oras. Poate parea amuzant sau uimitor, dar asa este.

Pe site gasiti mobilier pentru birou, scaun birou si componente ale acestora. Pentru cei care doresc, aruncati un ochi pe site....Marfa este de buna calitate de la producatorii din domeniu.

Dupa cum vedeti si voi aceasta piata a mobilei este una diversificata. Daca inainte, ce va spuneam, nu gaseai mobila, acum mobila este una speciala si pentru micile afaceri, gen: restaurante, firme de catering, birouri de consultanta, etc...

Hai, ca netul asta este o minune!!! In cateva minute poti vizita intreaga gama de produse, lucru pe care altfel il poti face intr-un magazin clasic in cateva ore...Recunosc ca mie imi place sa fac shopping cu ajutorul internetului. E mai comod si mai rapid.


Acum voi, daca ati fi in situtia de a va dori un scaun pentru birou, ati apela la un magazin online romanesc?
...sau mergeti prin showroom-uri, magazine clasice si cautati ceea ce va place?


Din blogosfera romaneasca va doresc o zi profitabila.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu