marți, 20 septembrie 2016

Olivia Steer, devorata de public

Nu o cunosc pe Olivia Steer. Nu imi propun sa o cunosc. Celebritatea umflata de controvesa nu deschide poarta catre autenticitatea unui personaj. Degeaba incearca oricine sa afle ceva real despre o persoana publica aflata in mijlocul unei controverse. E inutil. Cu cat esti mai devorat de public, cu atat mai mult vei vrea sa pastrezi adevarul pentru tine. Radicalizarea provocata de acest personaj ma sperie.
Legam la stalpul infamiei oameni care spun ce cred. Deciziile lor de viata, pentru ele si familiile lor nu obliga pe nimeni la nimic. Nu a sechestrat pe nimeni, nu experimenteaza pe cobai... Hotararea ei este fundamentata pe experienta proprie, una dureroasa. Citeam undeva ca sora Oliviei Steer a fost rapusa de cancer....ce poate fi mai teribil. Aceasta femeie tanara a facut niste alegeri. Noi putem face propriile noastre alegeri. Si prima ar putea fi aceea a intelegerii.

Un comentariu:

  1. Epidemia de rujeola i a cuprins mintea Oliviei Steer. Un neuron in viața a anunțat salvarea, altul ii face respiratia gura la gura prostiei, iar un altul tarandu se pe podea striga dupa ajutor. Muriti dreacu

    RăspundețiȘtergere