sâmbătă, 24 septembrie 2016

Radografia dentara



Radiografii dentare


Radiografiile dentare sunt imaginile maxilarului, dintilor si ale tesuturilor. Acestea se obtin prin expunerea la radiatii electromagnetice ( raze X). Asa ca o radiografie dentara la CityDent este o practica obisnuita a medicilor stomatologi pentru a identifica problemele dentare ale unui pacient, ele nefiind vizibile la o simpla consultatie.


O radiografie dentara se poate face in cazul unei carii interdentare, fisuri dentare, probleme ale canalului radicular, dar si in cazul pregatirii si fixari de implanturi dentare.
Mai sunt si alte situatii cand sunt necesare radigrafii dentare: fixarea unor proteze sau aparate ortodontice.


Radiografiile dentare nu prezinta niciun fel de pericol pentru oameni. Starea de sanatate nu este afectata in cazul efectuari unor radigrafii, pentru ca expunerea la razele x este foarte mica, dar o radiogrfaie trebuie facuta la recomandarea unui medic stomatolog.

Corpul uman este expus in fiecare zi la radiatiile din mediu: telefonul mobil sau cuptorul cu microunde sunt exemple de aparate cu care venim in contact.



Radiografii dentare la Citydent

Daca sunteti pusi in situatia de a efectua o radigrafie dentara, personal recomand clinica de stomatologie Ciydent. Aici veti putea face o radiografie digitala. Avantajul acesteia consta in primul rand reducerea cantitatii de raze X, cu aproximativ 90% . Radigrafia digitala permite transimterea imagini catre monitorul medicului specialist.
Datorita acestei tehnologii noi se pot obtine imagini in detaliu, astfel diagnosticul va fi unul corect
In ultima vreme m-am tot interesat si informat pe acest subiect, al stomatologiei. Am cautat in mediul online informatii legate de implanturile dentare, din motive pe care le intuiti. Din multime de cabinete stomatologice prezente in mediul online, Citydent, este de departe cea mai convingatoare. Din nefericire pentru mine care nu locuiesc in Bucuresti, va fi greu de "vizitat aceasta" clinica. Acesta ar fi singurul inconvenient, dar mi-as dori sa pot merge la aceasta clinica stomatologica pentru a-mi rezolva problemele dentare. Ramane sa ma mai gandesc...,

Nu inchei fara sa mai subliniez inca un aspect, deloc de neglijat, in mediul online. Site-ul celor de la Citydent, este unul bine structurat, cu informatii pe care le ofera clinica, cu explicatii simple in postarile de pe blog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu