joi, 13 octombrie 2016

O relatie ...cu disperare

Cei care sunt singuri isi doresc cu disperare o relatie. Cei care au o relatie, se plang de partener si viseaza frecvent la libertate.
Copiii abia asteapta sa ajunga adulti, sa fie liberi sa traiasca asa cum vor, iar adultii, obositi de viata, isi doresc sa fie din nou copii.

Cei supraponderali isi doresc sa aiba alt corp, iar cei care au corpul invidiat de altii isi doresc sa si-l schimbe in diferite feluri.
Oamenii care nu au o casa a lor si-o doresc, iar cei care au o casa, vor alta - mai mare, altfel sau altundeva.
Cei care nu au un job isi doresc cu ardoare unul, iar cei care au serviciu se plang de el.
Daca e cald nu-i bine, vrem racoare. Daca e racoare nu-i bine, vrem soare.
Tu nu vezi ca problema este doar perceptia ta? Oricum ar fi, esti nemultumit. Vrei altceva decat ai si iti imaginezi ca atunci cand vei avea acel altceva, vei fi fericit. Insa asta este o capcana. Cum ar fi sa constientizezi ca problema nu este niciodata in exteriorul tau, ci in atitudinea ta, in felul in care te raportezi la tine insuti si la viata?
Daca ai invata sa te bucuri de tine, de ceea ce ai acum, ai fi multumit mereu. Asta nu inseamna sa nu iti doresti sa evoluezi, ci sa te focalizezi mai mult pe ceea ce ai si nu pe ceea ce-ti lipseste. Asa vei fi mereu multumit: acum, cu ceea ce ai si in viitor, cu ceea ce vei realiza atunci. Ce spui, ne straduim?
sursa: Ursula Sandner

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu