vineri, 18 noiembrie 2016

Tratamente naturiste pentru scaderea glicemiei

Tratamente naturiste pentru scaderea glicemiei. Remedii naturiste de la Herbagetica.

Diabetul este o boala nemiloasa. Medicina, din zilele noastre, nu detine o pilula care sa vindece aceasta boala. Tratamentele medicamentoase pot avea ca efect scaderea glicemiei dar, avem si alternativa unor remedii naturiste pentru scaderea glicemiei sau hipoglicemie.
Bolnavii de diabet, care aleg remedii naturiste, nu trebuie sa renunte la tratamentele medicamentoase prescrise de medic. Remediile naturiste sunt un plus fata de tratamentul clasic, iar acest lucru trebuie facut sub supravegherea medicului.


O intrebare pe care am auzit-o foarte des: Diabetul poate fi prevenit?

Din cunostintele mele, nu prea exista mijloace eficiente de prevenire. Dar, un lucru este foarte clar. Controlul periodic, analizele medicale permanente, pot avea rezultate foarte bune! Sa-ti verifici periodic starea de sanatate, este esential. Numai asa se poate evita o criza de hipoglicemie.
O criza a zaharului scazut in sange, pe scurt hipoglicemie, care nu este tratata, poate duce la leziuni ireversibile ale creierului sau la coma.

In opinia mea, oamenilor nu mai trebuie sa le fie teama de aceasta boala, ci ar trebui sa fie din ce in ce mai preocupati, de cum pot tine diabetul sub control.


Un produs naturist 100%, gasit pe site-ul Herbagetica, cu rol in stabilizarea glicemiei, este GLICEMOSTABIL.


GLICEMOSTABIL, un produs naturist care stabilizeaza nivelul glicemiei. Beneficiile sale sunt:


- regleaza si mentine valoarea normala a glicemiei;
- stimuleaza activitatea pancreasului;
- actioneaza ca un stimulent in refacerea celulelor BETA ale pancreasului;
- stimuleaza diureza;
- reduce colesterolul;
- actioneaza ca protectie vasculara;


Sunt foarte multe oferte de remedii naturiste, dar atunci cand alegem, trebuie sa tinem cont de sfaturile unui medic specialist. Intotdeauna comunicarea cu medicul specialist poate sa ne scuteasca de complicatiile neplacute.


De ce sa alegem HERBAGETICA.


Atunci cand se opteaza pentru remedii naturiste, calitatea trebuie sa fie pusa pe primul loc. HERBAGETICA, nu face rabat de la calitate, produsele sale fiind testate si certificate.
Produsele Herbagetica sunt in principal, realizate din extracte ale plantelor si sunt destinate atat adultilor, cat si copiilor.
Pretul produselor este avantajos, daca tinem cont de concentratiile de extracte si substantele active.


Herbagetica si-a inceput activitatea in anul 2010, testandu-si produsele in laboratoarele proprii si laboratoarele europene.
Inchei prin a sublinia, inca odata, mersul periodic la medic, pentru a depista din timp o problema de sanatate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu