marți, 14 februarie 2017

Uniforme medicale

Uniforme medicale.


Unele profesii, la noi ca si in lume, au nevoie de echipamente speciale. Spre exemplu, personalul medical are uniforme medicale. Acestea trebuiesc sa fie de calitate si in plus, sa mai aiba un design placut. Vorbim totusi despre o meserie importanta, aceea de medic.

Persoanele care imbraca uniforme medicale, au in mana lor viata unor oameni. Vorbim despre oameni curajosi, care trebuie sa ia anumite decizii, iar o uniforma medicala vine sa ne dea, noua pacientilor, mai multa incredere!

Bineinteles ca un medic sau o asistenta medicala, nu castiga foarte mult, dar asta nu ii impiedica sa isi faca totusi, meseria foarte bine. Fac o paranteza, pentru a-mi exprima respectul fata de ceea ce fac medicii si personalul medical din Romania, in conditiile pe care le stim cu toti: salarii, infrastructura, etc.

Revenind la uniformele medicale, acestea mai au si rolul de protectie, atat pentru medic, cat si pentru asistentele medicale sau infirmierele din spital. Intr-un spital fiind foarte multe bacterii si virusi, protectia trebuie sa reprezinte o preocupare.

Uniforme medicale Bucuresti. Bonete chirurgicale.

De ce sa alegem uniforme medicale si bonete chirurgicale, marca Missena, de pe site-ul www.dispotrading.ro?

La Dispotrading, uniformele medicale sau bonetele chirurgicale, sunt oferite la un pret foarte bun in raport cu calitatea acestora. Pe langa acest aspect, deloc de neglijat, mai trebuie avut in vedere ca pentru comenzile ce depasesc suma de 250 RON, in Bucuresti si 1000 de RON, in restul localitatilor din tara, transportul este gratuit.


In fiecare luna pe site-ul dispotrading.ro exista promotii la diferitele produse comercializate. Pentru luna februarie, este valabil un discount de10% la manusile din vinil transparent marimea M si un discount de 5% la halatul de protectie ALB.

Uniformele medicale si bonetele chirurgicale pot fi personalizate, la cerere. Asadar, o uniforma medicala personalizata ofera identitate respectivei institutii medicale.


Asadar, orice institutie din domeniul medical poate achizitiona, uniforme medicale, bonete chirurgicale, de la Dispotrading. Este o firma de incredere care a fost  infiintata in aprilie 2003.

Din blogosfera romaneasca, va doresc sa aveti un februarie plin de iubire:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu