vineri, 28 iulie 2017

Ina Bixade: Vara lu' 2005, undeva in Romania. Tiganca si habericanca

Vara lu' 2005, undeva in Romania. Tiganca si habericanca


https://e-provincia.com/
A fost o vara trista si lunga pentru mine, toate pe dos imi ieseau. Nici cum ma prezentam lumii nu imi pasa, ieseam pe strada cu hainele pe care le purtam in casa. Tristetea imi ciuntise personalitatea si speranta.
Cum vorbeam cu nucul dintr-o curte, dau nas in nas cu aceasta tiganca excentrica, rotunda cit cazanul ei si inflorata ca un tapet. Am o banuiala ca nu avea chiloti pe ea, dar cine o putea invinui? Era vara, era cald. 

I-am propus sa facem o poza impreuna, mai ales ca purtam aceeasi paleta cromatica.
"Da' imi dai niste bani, fa?
Iti dau, fa!
O tigare n-ai?
N-am".
Dupa sedinta foto, a trebuit sa o iau la fuga, intrucit se pornise furtuna. Apoi au navalit inundatiile care rupeau podurile in drum spre Bucuresti, unde trebuia sa ajung, sa prind avionul spre NY. Traiam un potop si la propriu si la figurat. Ce teama mi-a fost ca nu se mai termina.
Am plecat cu un taximetrist dragut din orasul natal, cu 2 zile inainte de zbor, sa ma asigur ca-l prind. El a ramas blocat in capitala, drumul inapoi devenind inaccesibil.
Vara lu' 2005 a fost una dintre cele mai cacacioase veri din viata mea. Nu pentru ca m-au gonit inundatiile care mi-au scurtat vacanta, ci pentru ca sufeream din dragoste pentru prima oara in viata mea si dom'le, nu stiam ce sa fac cu mine. Muahaha ce tolomaca!

Sursa: Ina Bixade

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu