duminică, 2 iulie 2017

Un gadget pentru aparatul de fotografiat

Un gadget pentru aparatul de fotografiat


Weye Feye- gadget pentru aparatul de fotografiat


Cele mai multe camere DSLR sunt echipate cu sisteme WiFi și pot comunica foarte usor cu smartphone-ul sau tableta ta. Dacă nu doresti sa schimbi camera cea veche Canon sau Nikon, dar vrei sa ai noile tehnologii de conectare poți gasi solutia în Weye Feye.





E vorba de un gadget mult mai mic decat un smartphone. Acesta face legatura intre camera ta DLSR si smartphone ori tableta prin WiFi. Mai exact, aparatul de fotografiat, prin intermediul unei aplicații, este controlat direct de pe ecranul telefonului sau tabletei.

La ce foloseste acest gadget? Pai, te poate ajuta atunci cand vrei sa fotografiezi dintr-un unghi in care ți-ar fi imposibil sa faci asta. Pui camera pe un trepied si-o controlezi din smartphone. Cei care au creat acest dispozitiv spun ca se pot seta focalizarea, ISO și multe alte funcții ale camerei.

Aparatul va functiona de la o distanta de pana la 80 de metri. Spre exemplu, poti sa faci fotografii in mijlocul naturii, pozand pasari  și animale fara sa le deranjezi. Weye Feye este echipat cu o baterie care tine aproximativ 8 ore. Aparatul asta apare de luna viitoare in magazine la un pret aproximativ- 250 de euro.

Pentru pasionati, dar si pentru profesionistii din domeniu e foarte util.

Pentru un articol despre camerele de supraveghere dati click aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu