sâmbătă, 18 noiembrie 2017

Site pentru adulti! Dama de companie!

Site pentru adulti! Dama de companie

Mereu am avut impresia ca, noi romanii, suntem un neam de pudici. Nu toti, ca nu vreau sa generalizez, nu-i bine, dar marea majoritate cam asa se comporta. Suntem pudici in sensul acela rau, farisei. Ma refer, desigur la reactia pe care o avem atunci cand dam de un site cu Dame de companie.
Este un subiect tabu care nu trebuie abordat in spatiul public, asta e opinia majoritati. Noroc cu internetul ca se poate culege si compara informatia.

In opinia lor, n-ar trebui sa existe nimic, cu si despre subiectul prostitutie. Nu ar trebui folosit nici macar acest cuvant, in spatiul public, daramite sa discutii despre asa ceva. Ca tot ziceam despre internet. Da, exista site cu dame de companie, in Romania.
Pentru acea categorie de care va aminteam la inceput, cei pudici n-ar trebui sa existe. Clar!
Adica, un barbat sau femeie care viziteaza aceste site-uri, are un cont, este marginalizat/a. Dar, daca s-ar uita la telenovele sau sport? Cum ar fi? Ar fi normal, ca ei!
In tara noastra imaculata, unii cred ca nu ar fi bine sa existe asa ceva si totusi exista si, in opinia mea este bine!

Sa va spun cum se mai manifesta, la noi, pudismul? Asadar:

1. Pe site-urile cu dame de companie nu ai voie sa intri. Dar se poate sa ai cont pe facebook, fireste! Deci, totul trebuie sa fie facut pe ascuns.

2. La filmele porno, se uita, dar fara sa stie nimeni. Sunetul este inchis (sa nu auda vecinii, sa isi de-a seama ca se uita la asa ceva), nu spune la nimeni si nici nu lasa urme pe laptop sau PC (cine stie cine il acceseaza vreodata).

3 Prieteni/prietene, fost colegi/colege, care navigheaza pe asemenea site-uri! Nu exista domnule asa ceva! Ba, exista, spun eu!

Noi, romanii suntem, neam de pudici, asta suntem. Unora li se pare firesc sa fim asa, mie nu. La naiba, cu totii, pai nu ne-am nascut in urma unui act sexual. Cum ar fi, daca n-ar exista, pe lumea asta, sex. Cum ne-am mai inmulti? Grea intrebare? Sau exista un singur raspuns. Printr-un act sexual.
Ca prima concluzie! Sa vizitezi un site cu dama de companie este un lucru firesc. Parerea mea, fireste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu