luni, 16 aprilie 2018

DE CE SA ITI CUMPERI UN ESPRESSOR PENTRU BIROU, CAND IL POTI AVEA GRATUIT, INCLUSIV SERVICII COMPLETE?


Doar apeland la cei mai buni distribuitori de espressoare de cafea, in vederea inchirierii sau achizitionarii in leasing, poti benefica de servicii complete, pentru care platesti la sfarsitul lunii, astfel: Testarea aparatelor, gratuit. Expressoare mai mici sau mai mari, in functie de necesitati. Tehnologie de ultima generatie. Aparate dotate cu afisaj electronic.
Calitate, seriozitate si mai ales, promptitudine. Un parteneriat de incredereEspresoare noi de cafea in custodie. Fiabilitate si economie de timp. Mentenanta si intretinere periodica, gratuita a aparatelor, oferite in custodie. Servicii de call center si consultanta de specialitate. Aprovizionarea cu cafea in maxim 24 de ore. O gama diversa, atat in ceea ce priveste espressoarele de cafea, cat mai ales cafeaua oferita. Remedierea defectiunii aparatelor este gratuita si se face in maxim 24 de ore. Inlocuirea gratuita a aparatului defect.

Reglarea profesionala a aparatelor de cafea. Produse de calitate superioara si servicii profesionale. Personalizare in functie de consum. Beneficiezi de servicii complete la cele mai bune preturi. Indiferent ca le folosesti acasa sau la birou, pentru anumite evenimente, conferinte, nunti sau alt tip de petreceri, aparatele de cafea sunt un ajutor de nadejde, fara de care nu te poti lipsi. Angajat sau angajator, inlocuieste si tu cafeaua de slaba calitate cu una de ceamai buna calitate, apeland la serviciile http://www.expresorbirou.ro/, ce iti pune la dispozitie aparate profesionale de cafea.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu